logo
Logo

Mesuese per parashkollor

Kontratë me kohë të plotë45,000 ALL

Rreth kësaj pune:

Dëshironi të bëheni Mesuese per parashkollor? Aplikoni do të pranohen nga data 20 Nëntor deri më 20 Dhjetor, 2023. Çfarë fitoni në ABCTirana: • Bonus festash dhe ditëlindjesh. • Bonus të tjera për arritjen e objektivave. • Kurse falas. Ku është vendndodhja e ABCTirana: • Rruga Skender Luarasi 8, Komunës së Parisit në Tiranë. -> shiko në hartë https://www.abctirana.al/vendndodhja Do punoni: • 8 orë në ditë. • 24 ditë në muaj. Pushimet: • Dy të Shtuna në muaj. • Çdo të Djelë. • 28 ditë gjatë vitit. • Dita e festave kryesore. Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit: • Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

Kualifikimet:

• E certifikuar ose diplomuar për parashkollor ose mësuese e ciklit të ulët.

Çfarë ju kërkohet të bëni:

• Të kujdesesh për grupin e fëmijëve. • Përdorja e sistemit ABCTirana. • Raportet javore, mujore dhe vjetore. • Punimet artistike dhe artizanale. • Zbatimi i programeve didaktike. • Zbatimi i kurrikulave.