logo
Logo

Kuzhiniere në kopsht privat

Kohe e plote45,000 ALL

Rreth kësaj pune:

Dëshironi të bëheni Kuzhiniere në kopsht privat? Aplikoni duke telefonuar Telefononi në +355694060101 Çfarë fitoni në ABCTirana: • Bonus festash dhe ditëlindjesh. • Bonus të tjera për arritjen e objektivave. Ku është vendndodhja e ABCTirana: • Rruga Skender Luarasi 8, Komunës së Parisit në Tiranë. -> shiko në hartë https://www.abctirana.al/vendndodhja Do punoni: • 7 orë në ditë. (7:30 - 14:30) • 24 ditë në muaj. Pushimet: • Çdo të Djelë. • 28 ditë gjatë vitit. • Dita e festave kryesore. Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit: • Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

Kualifikimet:

• E certifikuar ose diplomuar për kuzhinë. • Njohuri bazë të përdorimit të ingredienteve dhe gatimin e menysë nga dietologu (gatime shtëpie)

Çfarë ju kërkohet të bëni:

• Gatime Shtëpie • Ruajtja e mostrave ushqimore.