logo
Logo

Kuzhiniere në kopsht fëmijësh privat

Kohe e plote45,000 ALL

Rreth kësaj pune:

Dëshironi të bëheni Kuzhiniere në kopsht fëmijësh privat? Aplikoni duke telefonuar Telefononi në +355694060101 Ku është vendndodhja e ABCTirana: • abctirana, Rruga Xhaferr Shaba, Mjull Bathore, pranë TEG. • Transporti mundësohet nga ABCTirana. -> shiko në hartë https://www.abctirana.al/vendndodhja Do punoni: • 7 orë dhe 30 min në ditë. (8:00 - 15:30) • 20 ditë në muaj. Pushimet: • Çdo të Shtunë dhe të Djelë. • 28 ditë gjatë vitit. • Dita e festave kryesore. Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit: • Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

Kualifikimet:

• E certifikuar ose diplomuar për kuzhinë. • Njohuri bazë të përdorimit të ingredienteve dhe gatimin e menysë nga dietologu (gatime shtëpie)

Çfarë ju kërkohet të bëni:

• Gatime Shtëpie • Ruajtja e mostrave ushqimore. • Higjena e ambientit të punës.