Logo

Edukatore per cerdhe

Kohë e plotë52,000 ALL (Paga Bruto)

Rreth kësaj pune:

Aplikime për Edukatore per cerdhe pranohen nga data 1 Korrik 2023 deri 31 Gusht 2023. Rreth ABCTirana: ABCTirana është institucion edukimi i pavarur me seli në Tiranë, Shqipëri i themeluar në vitin 2013. ABCTirana u shërben fëmijëve nga mosha 0 deri 7 vjeç duke ofruar shërbime si çerdhe, kopsht për fëmijë, parashkollor dhe klinikën psikologjike. Çfarë ofron ABCTirana: • Bonus për festa. • Bonus për ditëlindje. • Bonuset për vlerësime pozitive dhe arritjen e objektivave për eventet kryesore. Ku ndodhet ABCTirana? • Te Komuna e Parisit, Rruga Skënder Luarasi 8, Tiranë. Oraret e punës? • Ju do të punoni 40 orë në javë, me një orarë pune të caktuar nga institucioni. Kur hapet dhe mbyllet institucioni? • E Hëna në të Premte 7:30-17:30. • E Shtuna 8:00 - 15:00. Pushimet Javore • Çdo të Djelë • 2 të Shtuna në muaj. Pushimet e paguara: • 28 ditë kalendarike • Ditët e festave • Sëmudje • Martesë • Lindje • Fatkeqësi

Kualifikimet:

• Minimumi 1 vit përvojë pune si edukatore per cerdhe - moshën 6 muaj - 2.5 vjeç. • I/ e certifikuar ose i diplomuar.

Çfarë ju kërkohet të bëni:

• Të kujdesesh për grupin e fëmijëve. • Përdorja e sistemit ABCTirana. • Të bashkëpunosh me kolegët e punës. • Të jesh komunikuese me fëmijët e grupit, kolegët dhe prindërit. • Të jesh kreativ në zhvillimin e programit. • Raportet javore, mujore dhe vjetore për studentët. • Raportet për përgjegjësit. • Përgatitja e festave. • Punimet artistike dhe artizanale. • Zbatimi i programeve didaktike. • Zbatimi i kurrikulave.