Logo

Edukatore për çerdhe

Kohë e plotë40,000 - 45,000 ALL (Paga Neto)+ Siguracione të plota

Rreth kësaj pune:

Rreth ABCTirana: ABCTirana është institucion edukimi i pavarur me seli në Tiranë, Shqipëri i themeluar në vitin 2013. ABCTirana u shërben fëmijëve nga mosha 0 deri 7 vjeç duke ofruar shërbime si çerdhe, kopsht për fëmijë, parashkollor dhe klinikën psikologjike. Çfarë ofron ABCTirana: • Rritja e pagës çdo muaj nese ju arrini të gjitha objektivat mujore. • Siguracionet e shëndetit. • Vizita mjeksore të mundësuara nga ABCTirana. • Bonus për festa. • Bonus për ditëlindje. • Transporti falas. • Bonuset e shpeshta për vlerësime pozitive dhe arritjen e objektivave për eventet kryesore. Ku ndodhet ABCTirana? • Te Komuna e Parisit, Rruga Skënder Luarasi 8, Tiranë. Oraret e punës? • Ju do të punoni 8 orë në ditë. • Dita e Shtunë do të jetë me rrotacion, një javë pushim dhe një javë punë. Kur hapet dhe mbyllet institucioni? • E Hëna në të Premte 7:30-17:30. • E Shtuna 8:00 - 15:00. Pushimet e paguara: • Çdo të Djelë • 2 të Shtuna në muaj • 28 ditë kalendarike • Ditët e festave • Sëmudje • Martesë • Lindje • Fatkeqësi familjare

Kualifikimet:

• Minimumi 1 vit përvojë pune si edukatore për moshën 6 muaj - 2.5 vjeç. • I/ e certifikuar ose i diplomuar.

Çfarë ju kërkohet të bëni:

• Kujdesi për grupin e studentëve. • Përdorimi i sistemit ABCTirana. • Të respektojë etikën profesionale në punë. • Të jeni bashkëpunuese me kolegët e punës. • Të jeni komunikuese dhe pozitive me fëmijët e grupit, kolegët dhe prindrit . • Të jeni kreative në zhvillimin e programit. • Raporte javore, mujore dhe vjetore për studentët. • Raportet te përgjegjësit. • Përgatitja për festa. • Punime art dhe kraft. • Zbatimi i programeve didaktike. • Zbatimi i kurrikulave.